Het DRONGO talenfestival 2016


Promotie van de Spaanse taalcursussen in de regio van Castilla-La Mancha (Spanje), in prachtige steden als Toledo en Cuenca, beiden cultureel erfgoed van UNESCO, ontwikkeld door privéscholen met een programma en activiteiten op maat.

De organisatie van het DRONGO talenfestival is druk bezig met alweer de 5e editie! Deze keer zal het festival plaatsvinden op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. T

alenfestival van Nederland en Vlaanderen weer een formidabel programma in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor iedereen die werkt in de taalsector, en voor iedereen die interesse heeft in taal. Wil je een terugblik op het festival? Dat kan! Bekijk de video en blader door de foto’s in Google.

Empfohlene Einträge
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Aktuelle Einträge
Archiv
Schlagwörter
No hay tags aún.
Folgen Sie uns!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square